Appar och hemsidor

Appar och hemsidor

App

En app är, som de flesta av oss känner till idag, ett interaktivt program som utformats för användning i mobiltelefoner – så kallade smartphones . Ordet app är bara en förkortning av ordet applikation – ett valbart program som du kan lägga till eller ta bort från din mobil när du önskar.

En app skapar man genom programmering och apputveckling har de senaste åren blivit en jätteindustri. Det är viktigt att de som ägnar sig åt apputveckling alltid har användbarhet, enkelhet och fördelar som ledord, samtidigt som design förstås också är viktigt.

Vi på Tellwell AB satsar på apputeckling som möter alla stränga kriterier för attraktiva appar både vad gäller funktion och design.

Läs mer om vad en app kan göra för ert företag! 

Apputveckling och hemsidor

Responsiv hemsida

En responsiv hemsida är en hemsida som anpassar sig i storlek efter den plattform du öppnar
den i. Man kan säga att det är en smartare typ av hemsida som automatiskt, genom att avläsa från vilken typ av enhet användaren kommer från, anpassar sitt format utifrån besökarens enhet.

Att ha en hemsida som visas på ett tilltalande sätt, oavsett enhet, är A och O idag då undersökningar visar att användare lämnar sidor som ej är mobilanpassade.

Backoffice

När du beställer en app el hemsida från Tellwell får du tillgång till ditt eget backoffice. Här hanterar du texter och bilder, lägger upp filmsnuttar, länkar och skapar dina digitala kuponger. Det låter svårt, tycker många, men i själva verket är det väldigt enkelt och roligt när man kommer igång.

Vi hjälper dig igång samt utbildar dig och finns tillhands för support om så behövs.